Interieuradvies

“Zorgen voor een heerlijke plek, die bij je past. Thuis of op je werk, een plek waar je blij van wordt. Dát is wat wij het liefst doen”

Een prettige indeling van je huis, hoe doe je dat nou? Je weet wat je mooi vindt maar hebt problemen om er gewoon een geheel van te maken.  Of je hebt wél de juiste spullen maar mist de juiste sfeer in huis.  Je woonkamer is veel te vol en druk of er zijn juist te veel lege plekken en mist de gezelligheid. Misschien ga je verhuizen en kan je wel wat nieuwe spullen of  stylingadvies gebruiken. 
 
Herkenbaar? Heb je moeite met de indeling van je interieur?
Schakel LIV interieur in voor creatieve oplossingen zodat je je ruimte met bestaande óf nieuwe meubels op een fijne manier ingedeeld krijgt.  Je krijgt van ons een uitgebreide, op schaal ingetekende plattegrond waarmee jij thuis uit de voeten kunt.
 
Voor een optimaal resultaat raden we je aan om dit te combineren met
een persoonlijk kleuradvies en uiteraard kunnen wij je ook  helpen met het afstijlen van jouw woonaccessoires.
 
Benieuwd hoe? In 5 stappen creëren we voor jou een heerlijke plek passend bij jóuw persoonlijkheid en woonstijl.

Hoe het werkt

Afspraak

Bel, app, mail óf vul op deze pagina direct het aanvraagformulier in.
Samen prikken we een datum om bij je langs te komen.

De Voorbereiding

Yes! De afspraak staat vast!
Verzamel gerust wat ideeën, scheur foto’s uit tijdschriften en zoek naar inspiratie op Pinterest, laat je ideeën de vrije loop.
Al die verschillende ideeën geven onze sfeermakers al een goed beeld van jouw persoonlijke stijl.

De dag van het interieuradvies

Hier zijn we dan! Klaar voor de grote dag? Samen gaan we door de verschillende leefruimtes en kijken wij even met andere ogen naar je interieur. We houden rekening met lichtinval, meubelinrichting en de functionaliteit van de ruimtes. We stellen je de juiste vragen, puzzelen met meubels en bekijken samen de mogelijkheden. Tot slot werken we samen met jou hét perfecte indelingsplan voor je uit.​

Jouw persoonlijke indelingsadvies

Onze sfeermaker maakt jouw persoonlijke dossier op.
Je krijgt een mooi presentatiemapje met daarin een op schaal handgetekende plattegrond. Dit indelingsplan kan natuurlijk perfect gecombineerd worden met een kleuradvies op maat om zo een perfect totaalbeeld te krijgen.

HUP! Aan de slag!

Nou, je kunt beginnen. Met een indelingsplan als opstapje kun je de boel gaan omgooien. Meubels verschuiven, nieuwe items toevoegen en overbodige meubels weglaten, jij kunt vooruit! Slaap je er toch nog liever een nachtje over voordat je aan de slag gaat of ben je nog niet helemaal tevreden? No problem! Wij staan je bij tot je er klaar voor bent. Uiteraard willen wij je ook dolgraag helpen bij het stijlen van je woonaccessoires!

Laat wat van je horen, dat vinden we leuk!

Spam doen we niet aan!