Meet the founder

Ilona Wolswijk . mom . 33 years

” Ruimtes mooi maken,

dát is wat ik het liefste doe. “

 

Hi! Ik ben Ilona, 33 jaar en ik woon in het land van Maas en Waal samen met Remon en onze 2 kinderen Liv en Vinni.

Ruimtes mooi maken, dat is wat ik het liefste doe. Na gewerkt te hebben in de mode,- en meubelbranche vond ik het de hoogste tijd om van mijn passie voor kleur en interieur, mijn werk te maken. Simpelweg voor iedereen die wat hulp kan gebruiken bij het maken van kleurkeuzes en/of interieurstyling.

En daar was in 2019 LIV interieur. Liv betekent ‘beschermer’ en is de moderne Zweedse benaming voor wonen. Liv geeft mij dagelijks mijn portie inspiratie en heeft mijn leven vanaf 2012 al heel wat kleur gegeven. Laat dit dan ook gelijk mijn uitgangspunt zijn. Een fijne plek creëren waar je je veilig en thuis voelt met kleuren die bij jouw persoonlijkheid en woonstijl passen.

In de mix

 

Ik hou van het mixen van materialen. Door een mix van materialen krijgt je interieur meer lagen.

Een houten vloer, een wollen kleed, een leren bank met een katoenen kussen, al deze verschillende materialen maakt je interieur interessant om naar te kijken, je wilt het voelen. 

Daarbij zorg ik altijd voor een bepaalde rust en eenheid in een ruimte.

Kennismaking

 

Bij een eerste kennismaking met mijn klant, luister ik goed naar hen en vind ik een ‘klik’ erg belangrijk.​
 
​Als ik dan vervolgens aan de slag mag gaan met het stijladvies ben ik op mijn best. Een passend, stijlvol, rustig maar ook zeker origineel eindresultaat is wat mij kenmerkt als kleur,- en stijladviseur.​
 
​Benieuwd wat ik voor je kan doen? Ik ook! Bel, App, Mail óf stuur ons een berichtje onderaan de website.​

Laat wat van je horen, dat vinden we leuk!

Spam doen we niet aan!